Menu Sluiten

Over de campagne

Met deze campagne, voor én door jongeren, roepen we een halt toe aan het ‘nieuwe’ normaal. Post-covid zien we nieuwe tendensen ontstaan in het uitgaansmilieu, trends waar onze jongeren niet zo gelukkig mee zijn. We zijn de straat op gegaan en zijn samen met jongeren aan de slag gegaan om in kaart te brengen aan welke zaken onze jeugd zich vandaag aan storen en willen hiermee een centrale oproep lanceren aan hun medejeugd: DOEDISNORMAAL!

Samen leven, samen dansen! We willen als lokaal bestuur blijven inzetten op een veilig fuifklimaat, samen met de jeugdraad en alle lokale organisatoren. Niet alleen willen we fuiforganisatoren ondersteunen met logistieke, inhoudelijke en financiële ondersteuning, dit gaat verder. We willen met deze campagne investeren in de heropvoeding van de jongeren die omwille van dat kl*te virus uitgesteld van hun eerste fuiven moeten proeven.

Jongeren bepalen zelf welke thema’s we hier onder de aandacht brengen en hoe we ermee verder aan de slag zullen gaan. Via het contactformulier is het dus mogelijk om ons op de hoogte te brengen van zaken die je toch niet echt normaal vindt.

Op een laagdrempelige manier vragen we aan fuifbezoekers om het nodige respect voor anderen te bewaren en voor elkaar te zorgen. Leren omgaan met uitgaan en grenzen bewaken is een leerproces voor alle generaties, maar waar we nu een beetje extra op zullen inzetten.

Doe jij ook mee normaal?

Contacteer ons!

Please enter your name.
Please enter a message.
Please check the captcha to verify you are not a robot.

Onze partners