Menu Sluiten

Let op je gedrag

Pak het vast!

Blij dat we terug kunnen fuiven en feesten, maar dit kan ook een manier waarop iedereen het plezant vindt. SAMEN met alle fuiforganisatoren, cafébazen en de veiligheidsdiensten werken we aan een POSITIEF fuifklimaat.

Als uitgaande jongere heb je zelf in de hand op welke manier we vandaag de dag feesten. Op dit moment kiezen we nog steeds om fuiforganisatoren te ondersteunen op allerhande manieren. Doordat we veel lokale fuiven hebben, moet je als jongere niet ver gaan om een stapje in de wereld te zetten. Daarnaast vormen de lokale (jeugd)fuiven een belangrijke bron van inkomsten voor de (jeugd)verenigingen.

illustratie dans

Geweld is een keuze, kies voor iets leuks

Ongetwijfeld heb je tijdens de lockdown veel online gegamed en daar in de virtuele wereld heel wat gewelddadige spelen ondergaan: de lockdown is voorbij en ook het zinloos kloppen op alles wat beweegt. Pak je vrienden eens goed vast, geef ze een knuffel en dans de wereld in.

Grensoverschrijdend gedrag is NOOIT ok!

Neen = neen en dat respecteer je ook. Grensoverschrijdend gedrag is iedere vorm van ongewenst seksueel gedrag, gaande van aanrakingen, foto’s, opmerkingen, zoenen tot verkrachting.

illustratie grensoverschrijdend gedrag

Onze partners